Tinkerbell Gastouderopvang

Kinderopvang in huiselijke sfeer

Over mij

Mijn naam is Karin en ik ben getrouwd met Ferry , samen hebben wij 3 kinderen. Robin , een jongen van 20 jaar, Floor een meisje van 15 jaar en Marissa een meisje van 12 jaar. Wij wonen in de wijk Kloosterveen in Assen in een ruime gezinswoning met tuin.

Ons huis is helemaal kindveilig en kindvriendelijk ingericht. Er is hier speelruimte en speelgoed genoeg aanwezig.Tevens bied ik de mogelijkheid voor uw kindje om een middagdutje te kunnen doen zowel binnen in een bedje als buiten in een babyhuisje . Ook de tuin is volledig voor de kinderen ingericht met speelattributen zoals glijbaan, zandbak, wip en buitenspeelgoed.

Als het weer het toelaat ben ik vaak buiten met de kinderen, hetzij in de tuin,wandelen met de grote bolderwagen of in een van de speeltuintjes in de nabije omgeving. Laat het weer het niet toe dat we buiten zijn dan wordt er binnen voorgelezen, getekend, geverfd of gewoon heerlijk gespeeld. Zomers is er een badje en/of sproeier in de tuin, uiteraard zijn de kinderen ten allertijde onder mijn toezicht als er met water gespeeld word. In de winter, als er een dik pak sneeuw ligt, maken we sneeuwpoppen, sneeuwballen of gaan we er met de slee op uit.


)

0